Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
LT
Naujienos
NAUJIENA – pilstomas Retro Baikal
2019.08.01

Retro Baikal yra vienas iš perkamiausių gaiviųjų gėrimų Vilniaus alaus firminėse krautuvėse, todėl nusprendėme klientams pasiūlyti baikalą įsigyti ne tik stikliniuose buteliukuose, bet ir pilstomą.

Šis gėrimas pavadintas giliausio pasaulio ežero vardu. Toks pat tyras ir paslaptingas. Siekiant pateisinti šio gėlo ežero vardą, gaminant „Retro Baikal“ buvo atsisakyta dirbtinių dažiklių, konservantų ir saldiklių. Intensyvus skonis išgaunamas augalinių ekstraktų dėka.

Pagal originalią rusų receptūrą gamintas gėrimas susideda iš juodosios arbatos, saldymedžio šaknies bei šakniastiebių ir eleuterokoko šaknies. Pastaroji dėl savo tonizuojančių ir gyvybingumą žadinančių savybių įgavo Sibiro ženšenio pavadinimą. Natūralūs citrinų, lauro, eukalipto ir pušų eteriniai aliejai sukuria šiek tiek salstelėjusį, bet tuo pačiu paslaptingą ir skonio pojūčius žadinantį aromatą.

Pilstomo baikalo ieškokite Antresolės, Jeruzalės, Bajorų, Pilaitės, Vikingų ir Gabijos krautuvėse.

Skanaus!

 

Ankstesnės naujienos

2019.06.14

Informacija apie krautuvių darbo laikus per Jonines

  1.  

Plačiau
2019.06.14

Kaune mūsų ieškokite adresu Pramonės pr. 6B

Plačiau
2019.04.29

Gegužės 1 d. krautuvės dirbs įprastu grafiku išskyrus...

Plačiau
2019.04.11

Informacija apie krautuvių darbo laiką Velykiniu laikotarpiu.

Plačiau
2019.03.05

Informuojame, kad Vilniaus alaus krautuvės Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną dirbs įprastu darbo dienos laiku. 

 

Gražių jums švenčių!

Plačiau