Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
LT
Naujienos
Saldi naujiena - Lietuviškas midus
2015.08.11

Turime naujieną savo krautuvėse! Tai vienas seniausių tradicijų nešantis lietuviškas gėrimas - Midus. Dabar jau ir pilstomam pavidale. Jis turi 6% alkoholio tūrio, yra pagamintas iš tikro lietuviško medaus ir turbūt yra pati įdomiausia sezono naujiena iš mūsų draugų esančių Stakliškėse. Jo pilstomo kaina - 4,5€ už litrą. Norintiems paragauti rasime ir 0,5 litro buteliukų. O kartu su juo galėsite išbandyti ir kitus jau klasika tapusius Lietuviško midaus gaminius.

Ankstesnės naujienos

2015.07.16

Specialus pasiūlymas vynų mėgėjams - visą mėnesį mūsų krautuvėse visiems vengriškiems pilstomiems namų vynams nuolaidos nuo 14%!

Plačiau
2015.07.07

Karšta vasaros naujiena! Nauja kaktusų ir žaliųjų citrinų skonio šalta "Vilnelė"! Visose mūsų krautuvėse jau dabar po €0,66!

Plačiau
2015.06.17

Pasileidome naują tinklapį! Čia rasite daugiau ir patogiau pateiktos informacijos: apie krautuves, apie mūsų produktus, apie statinių nuomą ir visas mūsų naujienas.

Plačiau
2015.06.01

Konkurso "Atidaryk Vilniaus Alaus buteliuką išradingai" taisykles rasite paspaudę mygtuką "Daugiau".

Plačiau